3GS programma

Griep Gratis Genezen!

en voorkomen met Griepax!

Het is weer de tijd van het jaar waarin veel mensen te maken hebben met griep en verkoudheid. Huisartsen schrijven neussprays en hoestdranken voor en het gebruik van paracetamol schiet omhoog.

Vanaf 30 september 2013 biedt Big Box Labs iedereen gratis de mogelijkheid om griep en verkoudheid te voorkomen en te genezen.

Een echt geneesmiddel voor verkoudheid en griep is niet voorhanden en uitzieken luidt het advies. Het gevolg is dat mensen ziek in bed liggen te rillen van de koorts.

Geprogrammeerd

Is er echt geen oplossing voor deze najaarsperikelen? Of zijn we geprogrammeerd en geloven we dat verkoudheid en griep de onvermijdelijke gevolgen zijn van weersomslag, herfstwind, winterse buien en bacillen en virussen? Dat laatste lijkt het geval te zijn.

Bij de eerste griepgevallen wordt al snel geroepen dat ‘het heerst’. Vervelend voor de patiŽnten en hun werkgevers. Een werkgever die te maken heeft met veel uitval door griep kan zeker in de huidige economische situatie behoorlijk onthand raken als hij onvoldoende personeel heeft om al het werk te verdelen. Ook scholen die te maken hebben met veel uitval, van zowel leerlingen als leerkrachten, staan soms voor moeilijke dilemma’s. In de meest extreme gevallen worden leerlingen naar huis gestuurd.

Als iemand zit te hoesten of te niezen denkt de ander vaak al snel ‘als ik het nu maar niet krijg’. En binnen een paar dagen is het raak.

Griepprik

Een ander fenomeen dat welbekend is bij onder meer astmapatiŽnten en ouderen is de jaarlijkse griepprik. Hoewel griep en verkoudheid als tamelijk onschuldig worden gezien krijgen veel mensen (gedwongen ook soms, verplegers bijvoorbeeld) ieder jaar dit vaccin, waarmee volgens artsen de kans op griep wordt verkleind (elke prik levert de arts 37 euro op, en soms meer).

Toch zijn over de prik inmiddels al veel vragen gesteld. Hoe goed werkt de griepprik eigenlijk? Brengt het vaccin risico’s met zich mee? Zijn er gegevens bekend over de werkzaamheid?

De antwoorden zijn helaas schokkend en huiveringwekkend. Er is namelijk geen enkel bewijs dat de griepprik een positieve uitwerking heeft, behalve op de portemonnee van de artsen en de farmaceutische industrie.

Er zijn inmiddels Kamervragen gesteld of de griepprik wel verantwoord is. De farmaceutische industrie gebruikt de media om angst voor griep te verspreiden en om mensen ertoe aan te zetten om de griepprik toch te nemen. Het Vara-programma Zembla besteedde hier in 2010 en ook afgelopen september uitgebreid aandacht aan.

Wij bieden de oplossing GRATIS aan.

Wij willen het met iedereen delen.

Zou het niet mooi zijn als de griep samen met de angst voor griep kon worden uitgebannen? Dat iedereen voortaan zonder griepprik, zonder jaarlijks terugkerende verkoudheid en lamlendigheid de herfst en winter weet door te komen?

Juist nu, in deze periode van kou, slecht weer en op de loer liggende griep en verkoudheid, bieden wij opnieuw een helpende hand.

Gratis weg te geven.

Big Box Labs maakt Nederland GRIEPVRIJ.

BigBoxLabs.nl

Educational info