Het verzwegen verhaal over kanker.
 

Vrijdag, 14 juni 2013

Professor Brian Peskin zegt in zijn boek Het verzwegen verhaal over kanker ongezouten de waarheid.

Het boek over de ziekte ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap dat nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek.

In de Nederlandse taal staat kanker voor een verschrikkelijk ziektebeeld en wordt het woord te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is.

Zuurstof

Decennia geleden ontdekte de Duitse arts en fysioloog Otto Warburg de primaire oorzaak van kanker. Deze lijkt weinig van doen te hebben met huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het eten van soja, het mijden van vlees of meer bewegen.

Voor zijn wetenschappelijk onderzoek naar kanker kreeg Warburg in 1931 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. Hij toonde aan dat alle kankers ontstaan door een tekort aan zuurstof in de cel.....!!!181213

Mammografie

Peskin geeft voedingsadviezen om de cellen opnieuw van zuurstof te voorzien en het lichaam in zijn geheel beter te laten functioneren.

Peskin vertelt in zijn boek verder waarom kanker niet genetisch is, dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker, hoe je een tumor goedaardig houdt, dat borstkanker te voorkomen is, dat vezels niet gezond zijn en dat mammografie kanker niet vroegtijdig opspoort en bovendien schadelijk is.

Bron: bol.com

Het boek "Het verzwegen verhaal over kanker" van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg.

Dit moet iedereen weten!

Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met miljarden omzet er niets van wil weten.

Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie.

In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.

Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kunt beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten.

Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview 'Kanker de Baas'. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken: "75 procent van alle kankermedicijnen werkt niet, drie van de vier patiŽnten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt."

Al in december 2003 zei GlaxoSmithKline-directeur dr. Allen Roses in The Independent, een grote Engelse krant, dat 75 procent van de kankermedicijnen niet werkt, maar wel winst oplevert. Lees hier het gehele verhaal.

BigBoxLabs.nl

Educational info