Vaccinatie is geen immunisatie. (video)

Woensdag, 29 mei 2013

Dr. Tim O’Shea is één van de meest vooraanstaande publicisten op het gebied van de vaccinatieproblematiek.

Hij geeft wereldwijd lezingen over onder meer holistische voeding, ontgifting, vaccins, immunologie, bioresonantie en kindergeneeskunde.

‘Vaccinatie Is Geen Immunisatie’ is zijn complete gids voor ouders op het gebied van vaccinaties. “We nemen aan dat het injecteren van microben in het bloed van baby’s veilig en wetenschappelijk is, zonder daar nog eens over na te denken,” zegt O’Shea. “Maar injecties zijn een inbreuk op de natuur. Het is hoe je het ook wendt of keert onwetenschappelijk om de natuur te vervuilen.”

“Vaccins behoren tot de meest beschermde geheimen in de industrie,” ging hij verder. “De harde realiteit is dat ouders geen idee hebben waarmee hun kinderen precies worden geïnjecteerd.”

Verborgen gehouden

De Canadese arts en redacteur van het Journal of Orthomolecular Medicine wijlen Abram Hoffer schreef na publicatie van het boek: “O’Shea doet verslag van het schandalige verleden van de farmaceutische industrie, en de instanties die zogenaamd zouden zorgen dat deze industrie eerlijk blijft. De rol van de vaccinaties in de afgelopen jaren is vreselijk overdreven, en de vaccinatieschade is zorgvuldig verborgen gehouden voor het grote publiek.”

Chiropractor Mark Cymerint uit Mission Viejo in Californië voegde toe: “Meer dan 300 referenties verdrijven de mythe en uitgesproken leugens die zijn verkondigd door kinderartsen en autoriteiten. Een absolute must voor iedere ouder.”

Bron: Schrijverijmooimens.nl

5 Vaccines To Never Give a Child

If You Believe In Vaccines, You Don't Believe In The Perfection of The Human Body

Sources:
nvic.org
mercola.com
vaccine-tlc.org
newswithviews.com
CBSnews.com

Meer info:
"The greatest lie ever told is that vaccines are safe and effective"  
(Dr. Len Horowitz)

"The only wholly safe vaccine is the vaccine that is never used."  
(Dr J. Shannon of the National Institute of Health, U.S.A., June 23 1955)

BigBoxLabs.nl

Educational info