Vaccinatie-rechtbank keert miljoenen uit aan kinderen met autisme!

Vrijdag, 18 januari 2013

Het Amerikaanse National Vaccine Injury Compensation Program, beter bekend als de ‘vaccinatie-rechtbank’, heeft onlangs miljoenen dollars schadevergoeding toegekend aan twee kinderen met autisme.

Het geld is bedoeld voor ‘pijn en lijden’ en levenslange zorg waarvan de kosten kunnen oplopen tot tientallen miljoenen dollars.

De overheid wilde in ÚÚn van de gevallen niet toegeven dat de vaccins autisme hebben veroorzaakt. Beide zaken werden niet gepubliceerd wat inhoudt dat informatie over de gevallen beperkt is en dat de toegang tot medische gegevens verboden is.

Sommigen zullen beweren dat de encefalopathie (ziekte van de hersenen) als gevolg van de vaccins niet gerelateerd is aan de autismespectrumstoornis van beide kinderen. Anderen zullen zeggen dat er genoeg bewijs is dat er wel een verband is.

Eerder oordeelde de rechtbank al enkele keren dat vaccins de veroorzaker waren van encefalopathie met autisme als gevolg. De kinderen ontwikkelden zich normaal, maar kregen na vaccinatie last van beroertes, koorts en andere bijwerkingen. De kinderen herstelden nooit volledig, spraken minder, vermeden oogcontact en raakten minder ge´nteresseerd in anderen.

Ryan Mojabi

De 10-jarige Ryan Mojabi uit CaliforniŰ kreeg tussen 2003 en 2005 alle voorgeschreven vaccinaties. Het BMR-vaccin veroorzaakte een hersenaandoening waarna het jongetje werd gediagnosticeerd met een autismespectrumstoornis.

In 2009 boog de vaccinatie-rechtbank zich over de zaak. Anderhalf jaar later stelde de overheid vast dat het BMR-vaccin verantwoordelijk was geweest voor Ryans encefalopathie.

In december 2003 kreeg de tweejarige Ryan zijn eerste BMR- en hepatitis B-inenting. Kort daarop begon hij oncontroleerbaar te schudden. De zuster zei dat dergelijke symptomen ‘vrij normaal waren na vaccinatie’ en adviseerde Paracetamol. De volgende dag begon Ryan te huilen. Hij had moeite met ademen, kon niet slapen en had geen energie meer.

Na de inenting stopte Ryan woordjes te gebruiken die hij daarvoor had geleerd. Hij kon zelfs geen mama en papa meer zeggen. Begin januari werd Ryan met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij moest overgeven, had hoge koorts en zijn lichaam was bedekt met rode vlekken. Zijn ogen gingen heel snel open en dicht. Het jongetje werd gediagnosticeerd met koortsstuip.

De overheid kende na veel juridisch getouwtrek een schadevergoeding toe, die wel eens zou kunnen oplopen tot 10 miljoen dollar (7,5 miljoen euro).

Emily Moller

Het tweede geval betreft een meisje met de naam Emily. Haar moeder, Jillian Moller, vecht al sinds 2003 een strijd uit in de vaccinatie-rechtbank. Emily lijdt aan PDD-NOS, een vorm van autisme. Toen ze 15 maanden oud was kreeg ze last van ernstige bijwerkingen na het DKTP-vaccin. Ze had last van hoge koorts en begon te schreeuwen. Ze staarde leeg voor zich uit en ontwikkelde beroertes. Ze begon oncontroleerbaar te schudden en met haar armen te zwaaien. Net als Ryan was haar hele lichaam bedekt met een soort eczeem.

Een neuroloog zei dat ze voor zich uit staarde alsof ze betoverd was en bovendien een ongewone EEG had. In 2005 kwam het tot een hoorzitting. Emily’s moeder zei dat ze urenlang onder druk werd gezet en stevig aan de tand werd gevoeld. Overheidsadvocaten zeiden dat Emily nooit zo ziek had kunnen zijn. Haar moeder gaf aan dat ze naar haar huisarts was gegaan, maar die had gezegd dat Emily niet naar het ziekenhuis hoefde. De advocaten hielden vol dat Emily geen last had gehad van encefalopathie of een ernstige bijwerking van het vaccin.

De zaak sleepte nog jaren voort, maar uiteindelijk was de overheid bereid te schikken. De schadevergoeding voor Emily kan oplopen tot 50 miljoen dollar (37,5 miljoen euro). De overheid gaf echter niet toe dat de encefalopathie of de diagnose autisme het gevolg waren van vaccinatie. “Ik snap niet waarom ze zo fel streden,” zei de moeder van Emily. “We hadden het bewijs dat encefalopathie optrad na vaccinatie. Hoe kunnen overheidsadvocaten onze artsen tegenspreken?”

Onlangs is in vier verschillende gevallen een schadevergoeding toegekend. In drie van de gevallen concludeerde de overheid niet dat autisme werd veroorzaakt door de vaccins, maar wonnen de slachtoffers wel de rechtszaak.

“Het gaat niet zo goed met Emily,” vertelde haar moeder. “Ze is emotioneel kwetsbaar, heeft last van beroertes en auto-immuunproblemen. Het is een constant gevecht als je een kind hebt dat is beschadigd door vaccins. Het gaat niet om de belemmering, maar de onwetendheid. De haat van de medische gemeenschap jegens ons is zo intens.”

Menselijk weefsel
Er zijn in totaal 23 vaccins waarin menselijk weefsel wordt verwerkt. Dit menselijk DNA is voor een deel afkomstig uit longweefsel dat in september 1966 werd verkregen uit een 14 weken oude foetus die om psychiatrische redenen was geaborteerd.

De vaccins bevatten typisch veel van de volgende (toevoegingen) (gifstoffen) vullers bevatten:
- Aluminiumhydroxyde
- Aluminiumfosfaat
- Ammoniumsulfaat
- Amphotericin B
- Dierlijke weefsels: varkens bloed, paardbloed, konijnhersenen,
- Hondnier, aapnier,
- Kuikenembryo, kippenei, eendei
- Kalfs (runder) serum
- Betapropiolactone
- Foetaal runderserum
- Formaldehyde
- Formaline
- Gelatine
- Glycerol
- Menselijke diplo´de cellen (uit mens aborteerde foetaal weefsel)
- Hydrolized gelatine
- Thimerosal kwikthimerosol “Merthiolate (r)”
- Monosodium glutamaat (MSG)
- Neomycine
- Neomycinesulfaat
- De indicator van het fenolrood
- Phenoxyethanol (antivriesmiddel)
- Kaliumdifosfaat
- Kaliummonofosfaat
- Polymyxin B
- Polysorbate 20
- Polysorbate 80
- Varkens alvleesklier (hydrolysate van case´ne)
- Overblijvende MRC5 prote´nen
- Sorbitol
- Tri (n) butylphosphate
- VERO cellen, een ononderbroken lijn van de cellen van de aapnier
- Gewassen schapen rood bloedcellen.

Bron: Naturalnews.com
          Huffingtonpost.com
          Dailymail.co.uk
          Telegraaf.nl
          CBSnews.com

Meer info:
"The greatest lie ever told is that vaccines are safe and effective"  
(Dr. Len Horowitz)

"The only wholly safe vaccine is the vaccine that is never used."  
(Dr J. Shannon of the National Institute of Health, U.S.A., June 23 1955)

BigBoxLabs.nl

Educational info