Vaccins : Het ware verhaal Bescherm uw kind en uwzelf.

 October 7, 2013

Nicola Antonucci, MD Todd M. Elsner, DC Alexander Kotok, MD, PhD Máximo Sandín, PhD David Ayoub, MD Jorge Esteves, MD Eneko Landaburu, MD Len Saputo, MD Nancy Turner Banks, MD Edward "Ted" Fogarty, MD Luc Lemaire, DC Michael Schachter, MD Timur Baruti, MD Jack Forbush, DO Janet Levatin, MD Viera Scheibner, PhD Danny Beard, DC Milani Gabriele, CRNA, RN Thomas Levy, MD, JD Penelope Shar, MD Françoise Berthoud, MD Sheila Gibson, MD, BSc Stephen L'Hommedieu, DC Bruce Shelton, MD, MD(H) Russell Blaylock, MD Mike Godfrey, MBBS Paul Maher, MD, MPH Debbi Silverman, MD Fred Bloem, MD Isaac Golden, ND Andrew Maniotis, PhD Kenneth “KP” Stoller, MD Laura Bridgman, FNP, ND Gary Goldman, PhD Steve Marini, PhD, DC Terri Su, MD Kelly Brogan, MD Garry Gordon, MD, DO, MD(H) Juan Manuel Martínez Méndez, MD Didier Tarte, MD Sarah Buckley, MD Doug Graham, DC Sue McIntosh, MD Leigh Ann Tatnall, RN Rashid Buttar, DO Boyd Haley, PhD Richard Moskowitz, MD Adiel Tel - Oren, MD, DC Harold Buttram, MD Gayl Hamilton, MD Sheri Nakken, RN, MA Sherri Tenpenny, DO Lisa Cantrell, RN Linda Hegstrand, MD, PhD Christiane Northrup, MD Renee Tocco, DC Lua Català Ferrer, MD James Howenstine, MD Amber Passini, MD Demetra Vagias, MD, ND Jennifer Craig, PhD, BSN, MA Suzanne Humphries, MD Ronald Peters, MD, MPH Franco Verzella, MD Robert Davidson, MD, PhD Belén Igual Diaz, MD Jean Pilette, MD Julian Whitaker, MD Ana de Leo, MD Philip Incao, MD Pat Rattigan, ND Ronald Whitmont, MD Carlos de Quero Kops, MD Joyce Johnson, ND Zoltan Rona, MD, MSc Betty Wood, MD Carolyn Dean, MD, ND A. Majid Katme, MBBCh, DPM Chaim Rosenthal, MD Eduardo Ángel Yahbes, MD Mayer Eisenstein, MD, JD, MPH Tedd Koren, DC Robert Rowen, MD

De bovenstaande ondertekenaars vertegenwoordigen een spectrum dat kinderartsen, hersenchirurgen en professoren van pathologie, scheikunde, biologie en immunologie omvat uit 13 landen. Alle kamers hebben onafhankelijk van elkaar onderzoek gedaan naar de echte wetenschap en zijn gekomen om de conclusies die je zal lezen in dit document. MD, DO, MB, MBBCH zijn alle artsen van de geneeskunde. NDs zijn medisch opgeleid en erkende artsen in sommige gebieden. Veel artsen en zorgverleners niet laten vaccineren en niet vaccineren van hun kinderen.

Waarom niet?

Ze weten vaccins zijn niet bewezen veilig en effectief. Ze weten vaccins bevatten gevaarlijke stoffen. Ze weten vaccins leiden tot ernstige gezondheidsproblemen.

Ze hebben de patiënten behandeld met ernstige bijwerkingen van vaccins. Ooit afgevraagd waarom artsen niet de oorzaak van vele ziekten te vinden? Is het omdat ze niet in staat zijn aan te nemen dat de oorzaak zou kunnen worden vaccins. Deze ziekten hebben gedocumenteerd associaties met vaccins:

• Allergieën en eczeem

• Artritis • Astma

• Autisme

• Zure reflux waarvoor een zuigeling aan protonpompremmers te nemen, die veel bijwerkingen hebben

• Kanker

• Diabetes (kinder - en jeugd)

• Nierziekte

• Miskramen

• Lange lijst van neurologische en auto - immuunziekten

• Sudden Infant Death Syndrome (SIDS)

• En veel, veel meer.

Dit zijn enkele van de bijwerkingen van vaccins, gedocumenteerd in de medische literatuur en in de bijsluiter: Artritis, bloeden stoornissen, bloedklonters, hartaanvallen, sepsis Oorinfecties Flauwvallen (met meldingen van gebroken botten) Nierfalen waarvoor dialyse Aanvallen / epilepsie Ernstige allergische reacties, zoals netelroos en anafylaxie Plotselinge dood Veel van de meest voorkomende diagnoses gegeven voor ziekenhuisopnames. Autisme wordt in verband gebracht met vaccins.

Autisme was zeldzaam totdat de massa vaccinatieprogramma's is versneld in 1991, met de introductie van het hepatitis B - vaccin en de Hib (meningitis) vaccin. Tienduizenden ouders zullen dat autisme getuigen bleek zeer snel na de vaccins.

Kijk naar de informatie op de website Fourteenstudies.org . U zult ontdekken dat de studies weerleggen de associatie tussen autisme en vaccins zijn zeer twijfelachtig. Farmaceutische bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en het medische systeem rijk door het maken en houden van je ziek.

Vaccins geven geen levenslange immuniteit, wat betekent dat hulpschoten worden aanbevolen. Elke booster geschoten verhoogt het risico van meer bijwerkingen. Vaccin bijwerkingen kunnen je ziek maken voor de rest van je leven. Gunstig, er zijn veel medicijnen om de bijwerkingen van de vaccins te behandelen.

In de VS is het niet mogelijk om een klacht in te dienen tegen een farmaceutische bedrijf of een arts als er iets ergs gebeurt door een vaccinatie. Beiden zijn beschermd door de 1986 National Child Vaccin Schade Act. Deze wet, ondertekend in werking gesteld door de toenmalige president Ronald Reagan verordend: "Geen vaccin fabrikant aansprakelijk kan worden gesteld in een civiele vordering tot schadevergoeding als gevolg van een vaccin - gerelateerde verwondingen of de dood." (Public Law 99 - 660) De enige persoon om te profiteren van gezond is dat je en die u de zorg over. Farmaceutische bedrijven hebben geïnfiltreerd en greep de macht over de gehele gezondheidszorg, met inbegrip van medische scholen, medische tijdschriften, ziekenhuizen, klinieken en de lokale apotheek.

Een arts is erg levensonderhoud hangt dus af van blind geloof zonder twijfel een aspect van een vaccinatie. Zelfs wanneer duidelijk bewijs van het vaccin schade ontstaat recht voor de ogen van een arts, hij / zij zal dan ook meestal niet bereid om vaccins te beschouwen als de oorzaak. Hoewel niet - corrupte wetenschap en de geneeskunde te ondersteunen afwijzing van vaccins kan doen in het algemeen worden beschouwd carrière zelfmoord.

De ondertekenaars van dit document vrijmoedig risico dat dit einde voor de veiligheid van u en uw kind. Ziekenhuizen profiteren financieel van ziekenhuisopnames en tests. Farmaceutische bedrijven maken miljarden dollars van vaccins. Farmaceutische bedrijven maken tientallen miljarden dollars van drugs om de bijwerkingen en life - time ziekten veroorzaakt door vaccins te behandelen.

Vaccins zijn de ruggengraat van het systeem. Zonder vaccins, zouden de kosten voor gezondheidszorg naar beneden want dan zouden we een gezondere totale samenleving. We hebben uitgewisseld waterpokken voor autisme, griep voor astma, oorontsteking voor diabetes. De lijst gaat maar door. In de ijver om relatief goedaardige microben te elimineren, hebben we verhandeld tijdelijke ziekten van alomtegenwoordige, een leven lang ziekten, aandoeningen, stoornissen en handicaps.

Hoeveel vaccins zijn er? Als de Amerikaanse kinderen krijgen alle doses van alle vaccins, worden ze ingespoten met 113 verschillende soorten van de ziekte van deeltjes en tot 35 foto's van vijf jaar. Als u denkt dat u geen zorgen te maken over vaccins omdat uw kinderen wat ouder zijn, denk opnieuw. Er zijn minstens 20 meer vaccins die momenteel in de pijplijn voor een release in de komende jaren, vooral gericht op adolescenten en volwassenen.

Sommige Vaccin Ingrediënten: Hoe is het mogelijk dat de vaccins is niet schadelijk voor uw gezondheid? Stray virussen en bacteriën uit de culturen van de vaccins zijn gemaakt inch Kwik, een bekende vergif, is nog steeds in de multi - dosis griepvaccin flacons. Aluminium, een gif dat bot, beenmerg en degeneratie van de hersenen kan veroorzaken. Dierlijke cellen van apen, honden nieren, kippen, koeien, insecten en mensen.

Formaldehyde (balsemvloeistof), een bekende kankerverwekkende stof. Polysorbaat 80, waarvan bekend is dat onvruchtbaarheid bij muizen. Gelatine, bekend bij anafylactische reacties veroorzaken. Mononatriumglutamaat (MSG) in ingeademde griep en waterpokken vaccin, waarvan bekend is dat metabole stoornissen veroorzaken (bijvoorbeeld diabetes), toevallen en andere neurologische aandoeningen. Belangenconflicten Dezelfde mensen die regels maken en aanbevelingen over het vaccineren van de winst uit de verkoop van vaccins. Bijvoorbeeld, Dr Julie Gerberding, die de leiding van het CDC was acht jaar, is nu de president van Merck vaccins.

De gemiddelde Amerikaanse 10 - arts pediatrische groep heeft meer dan $ 100.000 van het vaccin inventarisatie in hun kantoor te verkopen. Deze artsen maken geld uit het ambt bezoeken en van het geven van uw kinderen vaccins. Amerikaanse kinderartsen elk kwartaal bonussen van de zorgorganisaties die zij voor het werk door het behoud van een hoge vaccinatiegraad in hun praktijken. Ze zijn berispt door de verzekeringsmaatschappijen als hun vaccinatie van dalende tarieven.

Is er een onderzoek dat het verschil tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde kinderen laat zien? De Cal - Oregon project, gesponsord door Generation Rescue ondervraagde ouders van gevaccineerde versus niet - gevaccineerde Amerikaanse kinderen. Van de 17.674 kinderen opgenomen in de enquête, de resultaten toonden aan: Gevaccineerde kinderen had 120% meer astma. Gevaccineerde jongens hadden 317% meer ADHD. Gevaccineerde jongens hadden 185% meer neurologische aandoeningen. Gevaccineerde jongens hadden 146% meer autisme.

Meisjes vertegenwoordigden slechts 20% van het totaal aantal kinderen in de enquête. Het lezen van de volledige studie voor jezelf, ga naar www.generationrescue.org / pdf / survey.pdf. Te lezen een verslag over de lage incidentie van autisme bij niet - gevaccineerde Amish kinderen gaan naar www.imcv.info/quick - compare.html . Meer studies over autisme zijn te vinden hier June 3, 2009 by ChildHealthSafety en hier February 8, 2010 by ChildHealthSafety.

Vrijstellingen vaccin in de VS Je hebt het recht te weigeren. Gebruiken. Uw kind niet gevaccineerd moet worden voor de openbare school te gaan.

Elke staat heeft vrijstellingen en je hebt het recht om ongewenste vaccins te weigeren.

Zoek een zorgverlener die het eens is met jouw keuze om te vaccineren niet en zal je respect op vaccinationcouncil.org.pdf

Velen kiezen gezondheid en veiligheid door te zeggen nee tegen vaccins. Groepen die over het algemeen niet vaccineren zijn holistische praktijk, chiropractors, ouders die thuis school, en diegenen die behoren tot bepaalde religies. Duizenden getuigenissen geschreven door ouders van niet - gevaccineerde kinderen over de hoge staat van hun gezondheid van kinderen zijn online beschikbaar.

Hier zijn enkele voorbeelden: Thedoctorwithin.com

Vaccinatie beslissingen worden tussen u en uw echtgenoot / partner. Niemand hoeft verder te weten. Het is niet de taak van uw familieleden, uw buren, of je schoonfamilie. Om een stralende gezondheid, moet u het initiatief nemen om een aantal nieuwe dingen te leren. De veilige keuze is om nee te zeggen tegen vaccins. Je hebt controle over de gezondheid van keuzes die je maakt voor jezelf en je kinderen. Je hebt geen controle over de uitkomst van een vaccinatie.

U hoeft niet een kinderarts om gewoon af te wegen en uw kind te meten en foto's geven. Beschouw een natuurgeneeskundig arts (in de VS en Canada, bezoek www.naturopathic.org), een pediatrische chiropractor, een arts van oosterse geneeskunde, of een homeopathische arts. U kunt vinden dat huisartsen van de osteopathische geneeskunde zijn meer open - minded over vaccin - vrije keuzes. Baby's worden geboren met een krachtige, natuurlijke afweer. Als dit niet zo was, zouden alle kort na de geboorte sterven.

Enorme watervallen van complexe immuunsysteem processen beginnen met de eerste kreet. Dit moet van nature voorkomen, zonder de onderbreking veroorzaakt door de injectie van giftige stoffen. Meer informatie over de "vaccins kunnen worden voorkomen" ziekten. Uw kinderen zullen nooit in contact komen met de meeste van hen en als ze dat doen, bijna alle gezonde en niet - gevaccineerde kinderen herstellen uneventfully. Leren over het belang van koorts, hoe de zorg van te nemen thuis en wanneer het tijd is om de dokter te bellen. De meeste koorts op te lossen op hun eigen, met zorg en ondersteuning, in slechts een paar uur. www.drtenpenny.com / fever.aspx

Begrijpen dat uw kind kan worden ingeënt nog steeds en het contract van de ziekte bent u wenst te voorkomen. Vaccins kan niet de bescherming die mensen veronderstellen dat ze doen. Leren dat de primaire sleutels voor de gezondheid zijn goede voeding, zuiver water, voldoende slaap, lichaamsbeweging en geluk. Leren een aantal eenvoudige informatie over vitamines, vooral de kritisch belangrijke informatie over vitamine D3.

Leer hoe u elementaire kruiden en fundamentele homeopathie te gebruiken voor de gezondheid en voor het aanpakken van kleine ziekten. Meer leren dan met uw arts over vaccins. Uw arts heeft waarschijnlijk nog nooit iets gelezen over vaccins, behalve drugs - bedrijf en CDC - gesponsorde publicaties dat het gebruik ervan te ondersteunen. Weet dat de gezondheidszorg is iets wat je betaalt voor; zieken zorg wordt door de verzekering gedekt. Uw verzekering zal betalen voor geneesmiddelen en vaccins. Begroting dienovereenkomstig om gezond te blijven. Je leven hangt ervan af.

If You Believe In Vaccines, You Don't Believe In The Perfection of The Human Body.

Source: Naturalnews.com
              CBSnews.com

BigBoxLabs.nl

Educational info