IntiMom Vaginal Spray

IntiMom Intieme Spray
Intieme hygiëne en Antibacteriëel 100% Natuurlijk en Alcohoolvrij
IntiMom is als intieme spray te gebruiken 3 x daags bij schimmelinfecties. Bestrijdt  vaginale irritaties en ongemakken, virussen en bacteriën, verzorgt de vagina, elemineert nare geurtjes.

Ontwikkeld en samengesteld met natuurlijke ingrediënten die jeukremmende, schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen hebben. Geschikt voor vrouwen die vatbaar zijn voor: Candida albicans (schimmelinfectie), Witte vloed.

Bevat natuurlijke ingridienten die de bacteriëgroei tegenwerken en de vluchtige zwavelverbindingen neutraliseren, zonder vervelende bijwerkingen.

IntiMom is een eerste klasse medisch hulpmiddel special ontwikkeld voor vrouwen die vatbaar zijn voor vaginale irritaties en vaginale ongemakken, zoals bijvoorbeeld witte vloed en candida. Het is veel efficiënter dan de bekende intieme douche.

De eerste week ‘s ochtends, ’s middags, ’s avonds en voor het naar bed gaan, de vagina en de huid rondom de vagina goed in sprayen met IntiMom. Indien noodzakelijk is het geen bezwaar om de vagina vaker te behandelen.

Indien de klachten binnen 1 week, na gebruik van IntiMom niet afnemen, is het raadzaam om een arts te consulteren, en u krijgt uw geld terug.

Preventief:
’s ochtends en ’s avonds binnen en rondom de vagina goed insprayen. Na het douchen of zwemmen de vagina altijd behandelen met IntiMom.

Inhoud: 10 ml

Ingrediënten:
Heilzame extracten en plantenstoffen, met puur zuiver geionizeerd Minten Camelum water,(verrijkt met zuurstof, waardoor de structuur van water door deze behandeling is veranderd. Het wordt dunner, opent de cellenwand en zorgt dat de heilzame plantenstoffen ook beter en sneller door de huid en in het lichaam opgenomen worden). Multi-Mineraal Complex oplossing, Appelazijn, Natuurlijke Vitamines, Cinnamon, Pollen extract en is alcohoolvrij.

30 ml spray flesje.

Please follow and like us: